Ljussättning & projekt

Jagorstrand sommarbutik Skanör

TRÄDGÅRDSBELYSNING
Vi har mångårig erfarenhet av att belysa trädgårdar i Skåne men också i Blekinge och Halland.
Vi gör hemsök och hjälper dig med idéer och tankar på plats. Det är det absolut bästa sättet att förstå belysning. Många gånger gör vi då en provbelysning som vi låter sitta kvar i några dagar för att du ska få en bättre förståelse för slutresultatet.

Hembesök med provbelysning. Kräver ofta två besök (1-3 h): 600 kr + körersättning.

Vi har även ljuskvällar på höstarna så kikar gärna in här, eller ännu bättre följ oss på Instagram och Facebook, om du är intresserad av dessa.

TRÄDGÅRDSDESIGN
Jag har ritat trädgårdar i flera år nu och det är alltid lika spännande att ta tag i nya projekt. Min styrka är struktur och förståelse för hur man vill leva sitt liv ute och inne. Jag är utbildad inredare men det är utemiljön som är mest intressant. Jag är också mer produktorienterad än andra trädgårdsdesigners som ofta har ett stort fokus på och djup kunskap om växter. Jag däremot har stor kunskap om material, konst, design och möbler.

Hembesök med muntliga tips och råd. Tar ca. 2 h: 1650 kr.
Vill du sedan har ritningar och idéer konkretiserade diskuterar vi er budget för detta och sätter min tid efter den – och er ambitionsnivå.

Jag ritar/designar helst till dig som bor på Näset och Söderslätt. (det finns så gott om duktiga trädgårdsdesigners och det är både roligare och enklare att anlita någon nära. Jag tipsar gärna om några runt där du bor)

TRÄDGÅRDSDESIGNER HELSINGBORG – Knapp trädgårdsdesign

 

Bakgrund

2003 blev Jagorstrands trädgård utnämnd till ”Sveriges vackraste trädgård” som anordnades av Land och Din trädgård (numera Drömhem och trädgård). Trädgården har under 30 års tid vuxit fram och blivit vad den är idag. Med vanliga och ovanliga växter i olika rum med vatten, sten och grönt i en fin balans. Idag har vi en tillfällig butik i Skanör fram till slutet av augusti 2018. Därefter har vi massa idéer om hur vi ska gå vidare med eventuell butik, visningsträdgård eller studio – men än är inget fastställt. Vi återkommer.

Varukorgen är tom